vineri, 25 aprilie 2014

Să nu întorci fața Ta..

Biserica din Borzești
Municipiul Onești, județul Bacău

Când Dumnezeu nu-și întoarce fața Sa de la noi, ne readunăm din risipirile noastre și ne reaflăm bucuria, integritatea și identitatea. În măsura în care păstrăm în conștiința noastră faptul că nu suntem singuri în osteneala noastră și Cineva așteaptă ca un părinte iubitor să ne lumineze și să ne iubească, vom regăsi puterea să ne reîntoarcem în sine. 

Concertul de cântări bizantine din Postul Mare care s-a desfășurat la Biserica din Borzești s-a dorit o reiterare a întregului parcurs din întreaga perioadă prepascală pentru a gusta mai deplin din bucuria Sfintei Învieri. Ne-am rugat împreună ca Dumnezeu să nu-și întoarcă fața Sa de la noi prin cântări precum: „La râul Babilonului”, prochimenul „Să nu întorci”, „Ușile Pocăinței” și ca laitmotiv cântarea „Doamne femeia ceea ce căzuse”. 

Femeia desfrânată i-a dăruit Mântuitorului ce a avut ea mai de preț, pe sine, iar cu dorința de a pune în inimile noastre aceeași mișcare, dăm slavă lui Dumnezeu că ne-a îngăduit să-i cântăm cântările Sale.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu